Bij schoonheidssalon Mooi Eveline wordt gewerkt met het merk Belleza Violeta. Dit merk beschikt over diverse lijnen, afhankelijk van de wensen van de klant en naar behoefte van diens huid.


Foto
Aloë Vera

De Aloë Vera producten van Belleza Violeta zijn specifiek samengesteld met een zeer hoge dosering Aloë Vera voornamelijk bedoeld om de droge en gevoelige huidtypen effectief te hydrateren en beschermen. In de lijn wordt een percentage van wel 60% zuivere Aloë Vera-gel toegepast.
Foto
Vitamine E

In producten met vitamine E wordt standaard een hoge dosis vitamine E toegevoegd. Dit is effectief tegen vroegtijdige huidveroudering en zou tevens de genezing van de door zon verbrande huid kunnen versnellen.
Foto
Argan

Ook wel het vloeibare goud van Marokko genoemd. De Argan olie die verwerkt is in de producten is geschikt voor de huidverbetering en bescherming van de verouderde huidtypen.

Foto
Skin care for men

De skin care lijn voor mannen is bijzonder vriendelijk en verzorgend voor de huid. De belangrijkste ingrediënten zijn zoethout, kamille, Q10, aloë vera en vitamine E.


Collageen

Rimpels en kraaienpootjes worden van binnenuit bestreden, waardoor de huid een voller aanzien krijgt.
In de crème zit onder andere shea butter, vitamine E en kamille.


Social Media

Vind me op Facebook!